De ce 5 O’clock TeaM?

13 04 2009

Ce se ascunde in spatele acestor cuvinte? 5 O’clock TeaM ne defineste pe noi ca echipa, o echipa formata din cinci persoane intr-o zi de cinci. Bianca, Dana, Anca, Carmen si Roxana, astea suntem noi. Ne cunoasteam de doi ani de zile si ne-am hotarat pe cinci aprilie 2009 sa participam la Olimpiadele Comunicarii. Prima noastra intalnire, ca echipa care participa la OC, a fost intr-o dupa-amiaza la ora 5. Prima noastra problema: cum ne cheama? Ne-am tot gandit si ne-am pus creativitatea in miscare, am incercat multe combinatii, dar nimic nu ne definea. In cele din urma am spus ca o sa fim echipa fara nume, dar in timp ce intalnirea noastra decurgea intr-un mod lamentabil, intr-o cafenea de pe langa Universitate, chelnerita ne aduce comanda: cinci ceaiuri. Aromele diferite  ne relaxau usor simturile si atunci ne-a lovit: 5  O’clock TeaM. Ne-a placut numele si l-am adjudecat. Asa am stabilit noi sa ne detasam de agitatia doboratoare a Bucurestiului o data pe saptamana : o cana de ceai bun, cateva povesti, sfaturi bune…totul intr-o dupa-amiaza oarecare.

Cu numele asta am pornit la drum. Un pic sovaielnic la inceput, ca apoi sa prindem curaj. Suntem cinci, asa ca munca este impartita cu repeziciune si lucrurile incep sa se aseze. Bianca ne impinge mereu de la spate, Anca ne noteaza perlele, Carmen este cea mai activa dintre noi, Dana este atenta la fiecare  iar eu…tin pasul cu ele. Suntem temperamente diferite, dar ne “combinam” bine. Asa cum la ceai amesteci mai multe plante cu caracteristici si efecte benefice asa suntem si noi: caractere diferite cu calitati si defecte care, amestecate, dau nastere unui “ceai” aparte. In echipa noastra cineva ne calmeaza cand atmosfera se tensioneaza, altcineva ne binedispune cand suntem prea serioase, o a treia persoana ne responsabilizeaza, o a patra ne mentine optimismul, o a cincea ne asculta. Rolurile acestea se inverseaza in functie de starile de spirit ale fiecareia din noi.

Cam atat, deocamdata, despre 5 O’clock TeaM. O mica parte a istoriei noastre si a felului cum functionam.

p.s.: Sloganul nostru este: PeRfect Timing pentru ca totul pare sa se lege de o sincronizare( exterioara si interioara) perfecta (detalii la Carmen).

Signed: Roxana

Reclame

Acțiuni

Information

One response

24 04 2009
PR

Va vad pasionati de PR, asa ca va invit sa urmariti blogul agentiei Headline si, de ce nu, sa contribuiti cu materiale, articole sau editoriale, semnate de voi.
http://headline.ro/blog/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: