Relaxare

23 04 2009

Ziua de ieri a inceput zgomotos. Nu era insa zgomotul strazii sau  al agitatiei de dimineata din infernalul Bucuresti ci eram noi,cinci ceaiuri care fierbeau la foc mic. Era un zgomot interior al emotiilor noastre care abia  ne lasa sa respiram. Intr-un  sfarsit a venit si dimineata preselectiilor. La 10:12 trebuia sa intram- a doua echipa. Am ajuns cu jumatate de ora mai devreme la locul cu pricina si am aflat de o intarziere de 20 de minute. Sala de asteptare a inceput sa se umple cu emotiile celor din jur, cu zgomote, rasete, agitatie. Bianca a “strigat” o ultima repetitie sa vedem daca ne incadram in timp, asa ca ne-am adunat in jurul unei mese si am inceput…A fost bine. Cand, in sfarsit, a venit randul nostru totul a mers ca pe roate. Emotiile, teama de greseli s-au risipit. Era liniste: noi, ei si multe cuvinte . Zambetele lor ne-au indemnat sa incepem. Carmen a spart gheata cu un :”Buna dimineata, suntem 5 O’clock TeaM si in urmatoarele 10 minute o sa va convingem sa va Scuturati casa de vechituri!” .A urmat Dana, eu, Anca si apoi Bianca, din nou un “PeRfect timing” in strategiile si tacticile noastre. Am iesit foarte vesele  si indiferent de rezultat eram multumite de noi.
Timpul s-a scurs foare greu ieri, dar a meritat asteptarea: ne-am calificat!
Dupa ce a trecut euforia momentului, am inceput sa privim mai senine spre urmatoarea etapa. Nu stim ce client vom avea, dar stim ca vom lucra mult mai mult decat pentru preselectii, iar emotiile vor fi de doua ori mai puternice.
Urmeaza un weekend in care nu trebuie sa mai gandim strategii de campanie, mesaje, tactici etc. Cateva zile de relaxare penru a ne incarca bateriile si a ne bucura de aceasta mica victorie. Asa cum  Anca spunea:”e linistea dinaintea furtunii!”. E o liniste pe care o s-o savuram in stilul 5 O’clockTeaM: plimbari, ceaiuri, povesti, glume, rasete, voie buna, prieteni si multe fotografii. Suntem constiente si de “furtuna” care se apropie dar stim ca ii vom face fata!
Signed:Roxana

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: