Zarurile au fost aruncate..

19 05 2009

001Ziua de ieri inca imi alearga prin minte, ma opresc asupra multor detalii si le tot analizez… Ce-a fost a fost,  zarurile au fost aruncate!

Se stie ca ieri galagia emotiilor a rasunat in noi. Ne-am adunat in fata Palatului Parlamentului si prima veste care “ne-a lovit” inca de la inceput a fost: “Voi prezentati primele!”. Ne asteptam sa fim primele,  dar nu ne doream acest lucru. Lumea a inceput sa apara: prieteni, colegi, profesori, membrii juriului si reprezentantii CLIENTILOR. Noi am intrat primele in sala insotite de una dintre organizatoare. Era atat de liniste in sala goala…am ascultat zambind ultimele indicatii si detalii tehnice. Emotiile s-au transformat in rasete, sala goala inspira incredere, dar treptat s-a umplut cu lume: oameni curiosi, entuziasti, echipe agitate si sustinatori. Am stat linistite la locul nostru dorindu-mi sa opresc cumva timpul care fugea. Ne-au urat bafta colegii si prietenii, dar si reprezentatii KASPERSKY. Ne-am auzit numele si ne-am indreptat spre scena. A vorbit mai intai Ionut Tecuceanu, reprezentatul Kaspersky, despre brief si apoi am urmat noi. Daca se putea auzi vocea emotiilor noastrea, sala ar fi surzit. A inceput Carmen, hotarata, sigura de ceea ce spunea, a urmat Anca, mai calma, dar afisand aceeasi siguranta. Ma uitam la sala plina, care ne asculta, la membrii juriului care rasfoiau sinopsis-ul primit de la Bianca si imi doream sa fiu in sala sa pot vedea prezentarea prin ochii lor, dar imi doream sa fiu si pe scena, pentru a le puteam urmari reactiile. Timpul a trecut incredibil de repede si am auzit-o pe Anca terminand prezentarea. Am coborat multumite de pe scena, totul a decurs fara probleme. Acolo, pe scena, s-au evaporat toate semnele de intrebare si toate temerile legate de esesc. Am coborat multumite de noi. Nu am fost perfecte, dar ne-am descurat onorabil si ne acceptam criticile. Indiferent de rezultate, noi am realizat tot ce ne-am propus pana acum: am participat la Olimpiade, am cunoscut oameni de la care am invatat, ne-am cunoscut pe noi mai bine, am muncit mult la brief si l-am rezolvat cat de bine am putut.

5  O’clock TeaM le multumeste foaaaaarrrte mult reprezentatntilor KASPERSKY: Andreea Cimpoesu, Teodor Cimpoesu si Ionut Tecuceanu. Le multumeste pentru incredere, ajutor, sfaturi si rabdare.

VA MULTUMIM!

Signed: Roxana

Reclame

Acțiuni

Information

One response

20 05 2009
Ionu

Bravo! Noua ne-a placut foarte mult prezentarea! Va multumim si noi pentru stilul abordat in campanie si ideile foarte bune! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: