Iata roadele

23 05 2009

Nu-mi pot scoate din minte momentul acordarii premiului I. Imi revine in fata ochilor ca un bumerang: primul a fost  Morar-” Premiul la Relatii Publice e castigat de: ” , apoi reprezentantul Carpatcement, sponsorul probei, ” 5 O’clock TeaM”.  Tipete, reflectoare, o organizatoare care alerga in directia noastra: „noi? parca nu suntem noi, nu se poate sa fim noi. Ba da! Noi! Chiar noi! ”

Totul in 10 secunde maxim, iar in jumatate de minut eram pe podium. De acolo nu mai vedeam decat multimea de ochi care ne privea: era fascinant! Nu mi-as mai fi luat ochii de acolo, as fi ramas asa, uitandu-ma la ei si ei la mine. Acelasi sentiment mi l-a impartasit si Roxana „Uita-te la ei. Uita-te cum ne privesc.” Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc.

Carmen, inca de cand am intrat in sala, spunea sa stam linistite pentru ca ea are un feeling bun, clientii nostri ne intrebau de emotii… noi eram fericite pentru ca ajunseseram pana acolo. Nu o sa mint spunand ca nu speram sa ajungem pe podium. Speram, dar nu la primul loc.  Se pare ca zicala aceea cu „daca iti doresti ceva foarte mult se intampla” e adevarata. Ne-am dorit, dar n-am crezut.img16

 

Signed: Bianca

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: