Dupa o saptamana..

29 05 2009

Ce face 5 O’clock dupa o saptamana de la  Festivitate? Ei bine, incearca sa imbine s(tres)iune, buna dispozitie, job-uri, shopping..:P

Cel mai important insa  este ca nu si-a uitat prietenii. Am avut petrecere in Spice dupa premiere, am avut cinste la Caru’ cu Bere cu echipa, Ionut si cei apropiati noua; dar iata ca nu am rezistat fara sa ne intalnim si cu Andreea si Teo. Asadar, ne-am insinuat azi la sediul Kaspersky si am avut un fel de interviu-fulger off the record. Andreea si Teo s-au bucurat de surprizele pe care le-am pregatit ( ce bine ca a venit si randul nostru sa ne revansam:P) si ne-au ascultat cu placere marturisirile de culise. Ne-am simtit, din nou, ca acasa, printre prieteni, mai ales ca ei au fost foarte interesati sa afle cum este viata de acum a castigatorilor 🙂 Am facut planuri, am vorbit depre viitoare proiecte, am descoperit chiar cunostinte comune, ne-am plans de examene..Ne-am bucurat sa impartasim experiente comune din viata de student si nu numai ( ce sentiment reconfortant sa constati ca si „oamenii mari” au fost candva mici ca tine..). Suntem, la randul nostru, mandre de invitatia pe care am primit-o sa participam la prelegerile pe care Teo , Costin si Stefan le vor sustine in cadrul CERF-ului de anul acesta, de la Romexpo. Le multumim, pe aceasta cale  (in special Andreei care se ocupa intens de organizarea), ca si-au rupt o bucatica din timpul lor si ni l-au dedicat noua astazi.

Pana la urmatoare vesti, echipa are nevoie de inca putina energie pentru a trece de ultimele examene ale sesiunii, urmand ca apoi sa ne gandim si noi serios la o vacanta.

Signed: Anca.

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: