5 O’clock isi recupereaza fortele

22 06 2009

5 O’clock TeaM isi reface tonusul dupa Bookfest. Echipa  noastra a avut o saptamana grea:  a lucrat 10 ore/zi  pentru festivalul de carte. Lume multa, agitatie, carti si mai multe. De unde sa incepi? Ce sa alegi?

Printre indicatii si informatii ne-am refacut stocul de lectura. Era imposibil sa rezisti tentatiei de a nu-ti lua macar o carte. 130 de edituri in 4 pavilioane= sute de carti. E drept ca nu toate erau bune de citit sau destinate publicului ceva mai luminat, dar majoritatea meritau citite. O viata nu ar fi de ajuns pentru toata cartile care mi-au placut…nici buzunarele, asa ca m-am rezumat la 5. Fetele au fost la asentimentul meu si au facut economie la buzunar, dar si-au imbogatit sufletul de cititoare.

Spre bucuria noastra am vazut multi parinti si bunici care si-au adus micutii la standurile cu carti, chit ca erau de povesti. Ne-a bucurat pentru ca au realizat importanta familiarizarii lor cu foile de citit, nu doar de mazgalit.

Daca ati ratat cumva Bookfestul de anul acesta va pot spune ca, pe langa multitudinea de carti lansate, ati ratat ocazia de a lua un autograf de la autorul preferat si de a vedea cateva filme bune. Nici concertele nu au fost rele. Si daca banii au fost problema va anunt ca totul a fost gratis.

Pacat , insa, de unele probleme administritative care ne-au dat batai de cap. Fiecare lucru frumos are si o parte urata, ce sa-i faci? All in all, totul e bine cand scapi cu bine din furtuna. Noi am scapat cu o inghetata, aseara 🙂

Signed: Bianca

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: