Vacanta…?!

3 08 2009

Se pare ca pentru 5 O’clock e de-ajuns initiativa de a scrie a unui singur membru al echipei si reactiile in gasca se starnesc in lant. A fost suficient postul Roxanei ca sa ne oprim putin din activitatile de la masa rotunda si sa ne amintim nostalgice de perioada noastra de glorie:P.

In mod cert, succesul olmpiadelor ramane punctul de referinta al tineretii noastre :)) Iata ca se fac 3 luni de atunci si e clar ca acest concurs a devenit liantul nostru. Mie mi s-a indeplinit visul de a lucra in aceasta formula si, desi stiu ca nimic nu este etern, incerc sa ma bucur la maxim de zilele astea.

Noi nu prea cunoastem notiunea de vacanta, insa stim ca zilele insorite nu sunt departe. De aceea, ne straduim sa  facem din fiecare moment petrecut impreuna o „fotografie pentru vesnicie”..adica sa construim macar o atmosfera de vacanta, desi… cine a mai vazut vacanta cu laptopul conectat non-stop la Internet ? 😛

Pe scurt, 5 O’ clock trece printr-o noua etapa a existentei sale, creeaza impreuna proiecte care chiar se aplica, intra in sedinte si dezbate constructiv, cu alte cuvinte..face cariera :))

Invit mai departe colegele sa completeze mozaicul de ganduri initiat de Roxana.

Signed: Anca.

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: