Da, vacanţă!

16 08 2009

…chiar daca este vorba, uneori, de 3 ore pe zi sau de 2 zile pe saptamana. Pana acum avem asa: 12 zile in Turcia (Roxana – pe care o astepam cu nerabdare pe plaiuri mioritice), 2 saptamani in Paris (Anca – careia ii dorim tous les plaisirs du monde :D), alte 10 zile in Grecia ( dana-de care ne este foarte dor), 1 saptamana la Marea Neagra (Bianca)  si ultima,  dar nu cea din urma,  subsemnata. Visul suprem- cateva zile in Praga sau macar in varful Muntilor Carpati, avand drept singura tehnologie avansata, becul. Cum spunea si Anca, ce vacanta e aia in care laptopul este conectat non-stop la Internet?

Intr-adevar, rusinos de mult timp a trecut de cand nu mi-am mai asternut gandurile pe foi virtuale, proprietate 5 O’clock TeaM. Cu roseata in obraji, privire in pamant, maini la spate, va spun : „Imi pare rau! Nu o sa se mai intample!”

Daca cineva se intreba, sunt bine sanatoasa! Si acum mai ridic privirea catre medalia de la Olimpiadele Comunicarii, agatata intr-un cui, pentru a-mi aduce aminte de momentele frumoase din acea perioada. In prezent, lucrez intr-o echipa frumoasa, invat, ma implic in proiecte umanitare, cunosc oameni, zambesc si da,incerc sa vad lumea in culorile verii (desi Roxana, pare-se ca are ceva cu plansul 🙂 )

Cu promisunea de a scrie mai des, tastez Fin pentru acest post!

P.S.: Pentru Roxana – Ochiul meu nu este critic, este albastru inchis cand supravegheaza!! :))

Signed: Carmen

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: