„Dintotdeauna am visat sa am o echipă..”

24 09 2009

Cuvintele pe care le-am auzit la Andreea astazi au rezonat cu starea mea de spirit si mi-au reconfirmat inspiratia alegerilor pe care le-am facut. De ceva vreme traiesc sentimentul reconfortant al apartenentei si este minunat. Ma regasesc in cei din jur si asta ma face libera si totodata legata de oamenii acestia.

Desi de multe ori stau cu inima stransa din cauza inerentei nesigurante a viitorului, ma linistesc atunci cand vad ca exista cineva care lupta pentru noi si pentru coeziunea echipei. Grijile se risipesc mai mult chiar cand imi dau seama ca acel „cineva” manifesta atat autoritate, cat si pasiune.

Daca Andreei i s-a indeplinit un vis, atunci ce putem spune noi care traim o poveste..?Ne place sa credem ca Olimpiadele sunt, cel putin pentru moment, mai mult decat un „a fost odata ca niciodata”, caci se pare ca ele au influentat decisiv vietile noastre. Ne bucuram sa descoperim zilnic ca de atunci crestem impreuna, desi fiecare are si traseul propriu.. Obiectivul? Echipa Kaspersky, o mare familie. Si pentru asta, ne punem toate resursele la bataie.

Nota bene: Se pare ca echipa traverseaza o perioada de efervescenta a climatului; altfel nu imi explic faptul ca atat eu, cat si Roxana ne-am gandit sa scriem azi… sau poate e un fel de training pe care il facem pentru un proiect maret..sa nu spunem mai multe 🙂

Signed: Anca.

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: