Cine suntem ?

Carmen

Carmen este omul care nu se lasa doborat de rutina: lupta pana la capat, chiar daca asta inseamna ca va sfarsi razboiul istovita. Este intr-o continua cautare de provocari noi. Cu toate astea are mereu o sursa launtrica de pace care i se citeste in privire. Are o atentie fantastica pentru detalii, ii place sa cerceteze, sa descopere. Ar putea fi prototipul soarecelui de biblioteca daca n-ar trada-o privirea hotarata sa treaca dincolo de ceea ce vede. De asta picteaza lumea in imagini, cuvinte si culori.

Signed: Bianca


bianca

Bianca este mereu agitata si gata de treaba. Ea cauta toate detaliile de care avem nevoie si le intoarce pe toate partile. Este o persoana obiectiva, are rabdare, este practica si este adepta lipsei de complicatii. Ea ne impinge mereu de la spate atunci cand obosim, are un grad foarte mare de optimism si accepta cu usurinta provocarile. La cat este de agitata, la fel este de acida in comentarii atunci cand rabdarea ei este impinsa spre sfarsit ( nu se intampla des).

Signed: Roxana
Anca

Anca este persoana care isi cere dreptul la magie. Nu ai cum sa nu-i remarci parul buclat si sclipirea din ochi.Este indragostita de detaliile vietii si prin asta o optimista convinsa.Pare a fi intr-o continua cautare a ceva, vorbeste raspicat si este extrem de atenta la detalii.Aparent firava,este gata sa-ti doboare argumentele prin explicatii simple, la obiect in care crede cu desavarsire.Se incapataneaza sa mai creada in oamenii cu suflete frumoase iar daca ii este prea greu sa-i gaseasca poate oricand… sa descopere  sursa iubirii in sine!

Signed : Carmen

roxana_condrut11Let’s talk about Roxana….intotdeauna la locul ei, dornica sa ajute si cu foarte mult bun simt…uneori parca prea mult. Fiind o persoana activă si sociabila sunt sigura ca, într-o zi, va deveni un excelent comunicator. Este ambitioasa, generoasa si devotata, chiar daca uneori se enerveaza si pune mult preamult suflet in persoanele si in lucrurile care nu merita. Prin optimismul si entuziasmul sau face ca orice obstacol sa fie usor depasit. Uneori incapatanarea sa nu este un defect, ci o calitate, deoarece te ajuta sa deschizi noi usi.

Signed: Dana


mare-51Dana este omul imprevizibil din gasca, niciodata nu reusim sa o anticipam, dar un lucru este cert: la ea e mereu loc pentru micile noastre distractii, mereu primitoare, mereu atenta la detalii (poate prea atenta..)..Gastii ii place sa o tachineze spunandu-i Dannette, iar ea raspunde provocarii si ne distreaza pe toti prin reactiile ei. Pe scurt, Danutza este omul detaliilor, selectiva si mereu precauta, ne aduce cu picioarele pe  pamant, desi ne-ar placea uneori sa isi lase mai mult capul in nori .

Signed: Anca

Reclame%d blogeri au apreciat asta: